Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Televisiokatu 4

Pasila 00240, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 292
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Toimistotila (3C3), johon mahtuu vähintään 26 työpistettä, avotilassa 16 työpistettä, ja 6 hotdeskiä, lisäksi 2 kahden hengen huonetta. Neuvotteluhuoneet 4 ja 6 hengelle. Taukoistuintilaa 18 hengelle cafe keittion yhteydessä. Kaikissa tiloissa mm. tekstiilipalamatot, omat toimivat taukokeittiöt vinyylilankkulattioin, wc:t, energiatehokas led-valaistus.

Business Center Pasilan Visiota ei voi olla huomaamatta. Se sijaitsee näkyvällä paikalla Länsi-Pasilassa, Hartwall Areenan naapurissa. Visio on suunniteltu täyttämään kokonaisvaltaisesti käyttäjäyrityksen ja siellä työskentelevien ihmisten tarpeet.

Visiossa yhdistyvät kaikki, mitä vaaditaan hyvältä toimitilalta: sijainti, yhteydet, edustavuus, ergonomia, muunneltavuus ja palvelut. Tutustu Visioon. Ratkaisuihin, joissa tehokkuus ja viihtyisyys on harmonisoitu yhteen.

Tarkemmat tiedot kohteesta p. 020 7290 710

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Valtaväylien keskipisteessä Visioon on erinomaiset kulkuyhteydet sekä julkisilla että yksityisillä liikennevälineillä. Myös kevyelle liikenteelle löytyy useita reittivaihtoehtoja. Tulevat hankkeet, junaliikenteen oikorata, Hakamäentien uusi eritasoliittymä ja uusi raitiotielinja, lisäävät saavutettavuutta entisestään.

Lisätietoa