Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Televisiokatu 4

Pasila 00240, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 772
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Toimistotila (4A1), jossa 58 työpistettä, avara taukokeittiö+lounge, valikoima neuvotteluhuoneita (4, 5, 10, ja 2 kpl 6 hengen), 4 yksilöllistä pientä vetäytymistilaa.

Edustavia ja ilmavia toimitiloja Pasilan Visiosta erinomaisten kulkuyhteyksien keskipisteestä. Modernit toimitilat Pasilan Visiossa ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat keskittyä olennaiseen ja vaadit toimitiloilta edustavuutta. Business Park Pasilan Visio kattaa sisällään laajan palveluvalikoiman ja sen joustavat toimitilat muovautuvat organisaatiosi tarpeisiin. Palvelukokonaisuus pitää sisällään aulapalvelun, kahvilan ja ravintolan, kokouspalvelut sekä kuntosalin.

Muuntojoustavien tilojen tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja huipputeknologia takaavat optimaaliset työolosuhteet sekä yksilö- että tiimityöskentelyyn ja kokouksiin. Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon valaistuksen, akustiikan ja ilmastoinnin merkitys työteholle ja motivaatiolle.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Visiosta on loistavat kulkuyhteydet niin lähelle kuin kauaskin, Helsingin keskustaan pääset muutamassa minuutissa ja Pasilan asemalta on junayhteyksiä ympäri Suomen. Kävellen Pasilan ja Ilmankin juna-asemilta noin 5 min. Ratikka 2 ajaa melkein kohteen kulmalta. Autoilijoille Visiosta löytyy pysäköintihalli sekä lisää parkkitilaa on lähellä Helsinki Hallin yhteydessä Veturitiesillan toisella puolella.