Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Televisiokatu 4

Pasila 00240, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 266
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Toimistotila (3C2), johon mahtuu avotilaan 24 työpistettä. Neuvottelutilaa 4 ja 6 hengelle. Taukotilaa 10 hengelle cafe keittion yhteydessä. Vetäytymistila, sekä sisääntulon lounge. Kaikissa tiloissa mm. tekstiilipalamatot, omat toimivat taukokeittiöt vinyylilankkulattioin, wc:t, energiatehokas led-valaistus.

Business Center Pasilan Visiota ei voi olla huomaamatta. Se sijaitsee näkyvällä paikalla Länsi-Pasilassa, Hartwall Areenan naapurissa. Visio on suunniteltu täyttämään kokonaisvaltaisesti käyttäjäyrityksen ja siellä työskentelevien ihmisten tarpeet.

Visiossa yhdistyvät kaikki, mitä vaaditaan hyvältä toimitilalta: sijainti, yhteydet, edustavuus, ergonomia, muunneltavuus ja palvelut. Tutustu Visioon. Ratkaisuihin, joissa tehokkuus ja viihtyisyys on harmonisoitu yhteen.

Tarkemmat tiedot kohteesta p. 020 7290 710

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Valtaväylien keskipisteessä Visioon on erinomaiset kulkuyhteydet sekä julkisilla että yksityisillä liikennevälineillä. Myös kevyelle liikenteelle löytyy useita reittivaihtoehtoja. Tulevat hankkeet, junaliikenteen oikorata, Hakamäentien uusi eritasoliittymä ja uusi raitiotielinja, lisäävät saavutettavuutta entisestään.

Lisätietoa