Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Tykkimäentie 9

45100, Kouvola
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Logistiikka, Varastotila
Pinta-ala yhteensä 2500
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Moderni- ja hyväkuntoinen läpivirtausterminaali. Tilat soveltuvat logistiikan, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin joko pitkäaikaisvarastointiin tai nopean jakelun läpivirtausterminaaliksi. Tilassa on 18 lastaustaskua, vapaa korkeus 5 m. Tilasta erotettavissa eri kokoisia varastotiloja.

Toimistotilaa löytyy kohteen toisessa päässä olevasta toimisto-osasta.

Moderni terminaali- ja varastokiinteistö sijaitsee Kouvolan Kullasvaaran logistiikka-alueella, joka on rautateiden ja kumipyöräliikenteen solmukohta.

Kiinteistö on valmistunut vuonna 2008 ja se soveltuu hyvin logistiikan, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin joko pitkäaikaisvarastointiin tai nopean jakelukierron läpivirtausterminaaliksi. Osassa kiinteistöä on kylmävarastointitiloja.

Tehokasta ja toimivaa lastaus- ja purkutoimintaa varten kiinteistössä on yhteensä 71 lastaustaskua. Varastotilat on mahdollista jakaa erilaisiin varastokokonaisuuksiin.

Kiinteistön tontti on kooltaan 2,3 h. Iso aidattu piha-alue on suunniteltu raskaan kuljetuskaluston tarpeita varten riittävän suuret kääntöalueet. Pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Tämän kohteen omistaa Logicor Oy.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kohde sijaitsee valtateiden 6 ja 15 läheisyydessä. Kouvolan keskustaan on matkaa noin 6 km.