Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Työpajankatu 9

Kalasatama 00580, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Näyttelytila, Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 726
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ensimmäisen kerroksen toimisto, joka soveltuu myös näyttelytilaksi. Ikkunat pohjoiseen kadulle ja etelään sisäpihalle. Tila on tällä hetkellä raakatilana, tilaratkaisu muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Samassa kerroksessa on vuokrattavissa neuvottelutilaa. Kulku sisäkautta lounasravintolaan.
Huonekorkeudet: kadun puolella n. 3,37 m, keskialueella n. 2,94 m, sisäpihan puolen laajemmalla alueella n. 2,63 m. Ohessa kuvia referenssitoteutuksista.

Moderni toimistokiinteistökortteli Trooli sijaitsee loistavalla sijainnilla Kalasatamassa, metroaseman kyljessä. Nykyaikaiset tilat ovat korkealaatuiset sekä muuntojoustavat. Kiinteistössä on iso auditorio ja kuntosali, lounasravintola, autohalli ja liikuntatilat. Laadukas ja tunnelmallinen aula tarjoaa edustavat puitteet ottaa vastaan asiakkaita tai pitää pikapalaveri kollegan kanssa kahvikupin äärellä.

Lisätiedot kohteesta saat numerosta: 020 7290 710, sekä lisää kohteita osoitteesta: www.premises.fi

Energialuokka C2018

Metroasema 300 m
Bussipysäkki alle 100 m
Polkupyörä 0 m
Juna-asema 2,5 km
Lentoasema 14,3 km