Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Unioninkatu 18

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 314
Kerrokset 6
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Toimistotilaa Unioninkadun toimisto- ja liiketilakiinteistöstä Kaartinkaupungissa. Tämä 4. kerroksen toimisto on tällä hetkellä raakapinnoilla, ja mahdollistaa monenlaiset ratkaisut. Tilan kulmasta pilkahtaa myös näkymä merelle. Tehokas pohjaratkaisu. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistön tiloista.

Kohteessa on toteutettu vuonna 2003-2004 totaalinen peruskorjaus ja siellä on saneerattua ja nykyaikaista toimistotilaa. Kiinteistön toimistotiloissa on säädettävä jäähdytetty ilmastointi sekä CAT 6 tietoliikennekaapelointi. Tilat ovat erittäin muuntojoustavat avo- tai huoneratkaisujen toteuttamiseksi. Lisäksi kiinteistön kellarikerroksissa sijaitsee siistiä varastotilaa, joihin on tavarahissiyhteys.

Kasarmintorin pysäköintilaitos on vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Kohteen vieressä on useita, erilaisia ja eritasoisia lounas- ja ravintolapalveluita. Naapuritalossa sijaitsee mm. Tapahtumatalo Bankin ravintolapalvelut sekä kokous- ja auditoriopalvelut. Kasarmintorilla sijaitsee lähin päivittäistavarakauppa. Ympäristössä sijaitsee myös useita kauneushoitola- ja kampaamopalveluita tarjoavia yrityksiä.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kohde sijaitsee loistavien joukkoliikenneyhteyksien äärellä aivan Helsingin keskustassa. Kävelymatkaa on esimerkiksi vain noin 800 metriä Rautatieaseman juna- ja metroasemalta. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla. Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.