Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Unioninkatu 24

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 141
Kerrokset 6
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan ydinkeskustasta erittäin hyväkuntoista muunneltavissa olevaa toimistotilaa. Tila sijaitsee talon toisessa kerroksessa ja soveltuu monenlaiseen käyttöön. Ohessa havainnollistavia kuvia.

Unioninkadun Esplanadin päässä sijaitsee upeafasadinen, vuonna 1920 valmistunut ja 90-luvulla peruskorjattu toimistokiinteistö. Lisäksi kellarikerroksessa on varasto- ja liiketilaa. Toimistotiloihin on henkilö- ja tavarahissiyhteys ja tiloihin johtaa upea leveä porraskäytävä.

Kohteen vieressä on useita, erilaisia ja eritasoisia lounas- ja ravintolapalveluita. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä. Kasarmintorilla sijaitsee lähin päivittäistavarakauppa. Ympäristössä sijaitsee myös useita kauneushoitola- ja kampaamopalveluita tarjoavia yrityksiä.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Unioninkatu sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmintorin välittömässä läheisyydessä. Kävelymatkaa on esimerkiksi vain noin 800 metriä Helsingin rautatie- ja metroasemalta kaakkoon. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla.

Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia. Q-park Kasarmitori, 400 valvottua autopaikkaa Kasarmitorin alla. Sisäänajo Fabianinkadulta Kasarmitorin kulmasta. Kävelyetäisyys on noin 2 minuuttia. Lisätietoja www.q-park.fi. EuroPark Kluuvi, 700 valvottua autopaikkaa. Sisäänajo Kaisaniemenkadulta ja Fabianinkadulta ja ulosajo Kaisaniemenkadulle ja Pohjois-Esplanadille. Kävelyetäisyys on noin 5 minuuttia. Lisätietoja www.europark.fi.

Wanha Kauppahalli, pysäköintialueella on noin 100 autopaikkaa. Kävelyetäisyys on noin 5 minuuttia.