Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Uutistie 3

Vantaankoski 01670, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 175
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana uusi kolmannen kerroksen toimistotila Vantaankosken juna-aseman lähellä Pressi-toimistokohteessa. Tässä valoisassa ja avarassa toimitilassa on riittävästi tilaa ainakin 16 työpisteelle, joiden lisäksi huoneistoon kuuluu neuvotteluhuone, keittonurkkaus ja omat vessat.

Pressi on Vantaankosken juna-aseman lähellä sijaitseva toimitilakohde, joka koostuu kolmesta toimistotalosta (A, B, C). Yhden kerroksen ala on 1011 m2 ja sen voi jakaa 1-4 käyttäjälle, jolloin pienin vuokrattava ala on noin 175 m2. Ohessa havainnollistavia kuvia.

Logistisesti erinomaisella sijainnilla oleva Pressi on tulevaisuuden toimitilatarpeita varten suunniteltu energiatehokas ja elinkaariviisas toimistorakennuskohde.

Maalämmöllä lämpiävä Pressi sijaitsee Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää ja lyhyen kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemalta. Pressi on suunniteltu siten, että se soveltuu hyvin erilaisiin työnteon vaatimuksiin ja sitä voidaan hyödyntää muuntojoustavasti monitilatoimistona ja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan.

Pressissä on lounasravintola ja pihalla on runsaasti parkkipaikkoja sekä pyöräparkki.

Lisätietoa 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.