Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Valimotie 10

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1305
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Tilat ovat erittäin tehokkaat ja soveltuvat erittäin hyvin yrityksille joille tilojen tehokkuus, laatu ja hinta ovat avain asemassa. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa autohallissa sekä pihakannella. Tilat vastaavat tieto- ja kulkuyhteyksiensä puolesta nykyajan vaatimuksiin, ja ovat helposti muokattavissa avokonttoreiksi sekä viihtyisiksi kokoustiloiksi. Kaiken kaikkiaan tilat ovat hyvin joustavat käyttäjän tarpeen mukaan. Tiloissa on myös ESD-lattia valmius.

Kiinteistön kaksi alinta kerrosta on korkeampaa ja soveltuu myös tuotantoon ja kokoonpanoon. Yhdistettävissä Hiomotie 3:n kanssa ja näin saadaan 2400 m2 yhdessä tasossa. Kummatkin talot yhdistämällä saadaan 20000 m2 kokonaisuus. Tiloista löytyy myös konesali. Tiloissa kulunvalvonta ja koneellinen ilmanvaihto/erilisjäähdytys sekä mahdollista saada aulapalvelu.

Autopaikkoja on hallissa 156 kpl ja pihalla on myös paikkoja. Lastaustilaa parkkikatoksen alla, johon voidaan ajaa pakettiauto sisään.

Lisätietoja ja kohde-esittelyt 020 7290 710, Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Pitäjänmäkeen pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja autolla. Läheiseltä Valimon asemalta pääsee vajaassa kymmenessä minuutissa Helsingin rautatieasemalle. Lisäksi Pitäjänmäen- ja Vihdintieltä kulkee useita bussilinjoja Helsinkiin ja läheiseen Espooseen. Kehäteiden läheisyys on autoilijoille ehdoton etu: Helsingin keskustaan matkaa on vajaa kymmenen kilometriä ja lentokentälle noin 20 kilometriä.

Lisätietoa