Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Valimotie 10

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 157
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Viihtyisä kolmannen kerroksen toimisto sekä neuvotteluhuone tai studio/varastotila, toimistosta näkymät pohjoiseen ja Vihdintien suuntaan. Tila on vapaa 1.9 alkaen.

Vuonna 1990 valmistunut monipuolinen Valimo Center Pitäjänmäessä. Tilat ovat nykyaikaiset ja kulunvalvonta sekä turvajärjestelmät ovat huippuluokkaa, unohtamatta ICT-ratkaisuja. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto, joka on varustettu huonekohtaisella jäähdytystekniikalla ja lämmön talteenotolla.

Lisätietoja: Aulapalvelu, neuvottelutilat sekä kopiointi-, tulostus- ja fax-palvelut, toimistotarviketilaukset, toimistokalustepalvelut, toimitilasuunnittelupalvelut, huoltopyyntöjen vastaanotto, muuttopalvelut jne. Pitäjänmäen kaikki palvelut lähietäisyydellä. Hyvät liikenneyhteydet, junat, bussit. Autopaikkoja on hallissa 156 kpl ja pihalla on myös paikkoja. Lastaustilaa parkkikatoksen alla, johon voidaan ajaa pakettiauto sisään.

Lisätietoja 020 7290 710
Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Pitäjänmäkeen pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja autolla. Läheiseltä Valimon asemalta pääsee vajaassa kymmenessä minuutissa Helsingin rautatieasemalle. Lisäksi Pitäjänmäen- ja Vihdintieltä kulkee useita bussilinjoja Helsinkiin ja läheiseen Espooseen. Kehäteiden läheisyys on autoilijoille ehdoton etu: Helsingin keskustaan matkaa on vajaa kymmenen kilometriä ja lentokentälle noin 20 kilometriä.