Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Valimotie 9-11

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 728
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Muuntojoustavaa, siistiä ja valoisaa toimistotilaa 728 m2, nykyaikaisella tekniikalla ja monipuolisilla palveluilla. Tilat muokataan asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintoa, catering, kokouspalvelut sekä edustussauna.

Vuonna 1998 rakennettu Valimotie 9-11 kiinteistö sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Pitäjänmäessä. Kiinteistössä on vuokrattavissa muuntojoustavaa, siistiä ja valoisaa toimistotilaa nykyaikaisella tekniikalla ja monipuolisilla palveluilla.
Yhden kerroksen koko on noin 3000 m2 ja ne ovat jaettavissa neljään noin 750 m2 yksikköön. Tiloihin on helppo toteuttaa esim. tiimitilat. Kiinteistössä on jäähdytys sekä CAT-5 tason tietoverkko.
Kohteessa erilliset kokoustilat, joita vuokralaisten on mahdollista varata käyttöönsä. Kiinteistössä on myös aulapalvelu sekä lounasravintola catering-palveluin. Autopaikkoja on kohteen kellarissa sijaitsevassa autohallissa ja kiinteistön pihakannella.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Valimon juna-asemalle on matkaa noin 500 metriä. Läheisyydessä on myös useiden bussilinjojen pysäkkejä. Vieressä sijaitsevaa Vihdintietä pitkin on hyvät yhteydet Kehä I:lle sekä Hämeenlinnanväylälle.