Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Vanha Talvitie 11

Hermanni 00580, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Liiketila, Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 501
Kerrokset 4-6
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana kunnostettuna kiinteistön vanhan puolen liiketila/toimisto, johon on kulku omasta ovesta suoraan kadulta. Tilaan pääsee kätevästi tuomaan isompaakin kuljetusta tupla-ovien kautta. Ohessa kuvia kiinteistön muista tiloista.

Vanha Talvitie 11 sijaitsee Hermannissa, Vanhan Talvitien ja Verkkosaarenkadun kulmassa. Kauppakeskus Redin palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kiinteistö muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta. Arkkitehtuuriltaan upea vanha osa (v. 1919) on nelikerroksinen ja uusi osa (v. 1991) on kuusikerroksinen. Rakennuksen vanhalta puolelta löytyy persoonallisia ja vähän erikoisempiakin toimitilaratkaisuja. Vuokrattavaa toimitilaa kiinteistössä on kaikkiaan noin 6 700 m2. Rakennushistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokkaassa rakennuksessa on alunperin ja vuosien saatossa toiminut mm. perunajauho- ja makeistehdas sekä rautasänky- ja metallikalustetehdas.

Lisätiedot 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Vanha Talvitie 11 sijaitsee Hermannissa, Vanhan Talvitien ja Verkkosaarenkadun kulmassa. Hermanni on kehittyvä työpaikka-alue, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Kalasataman metroasema sijaitsee vain 400 metrin päässä Vanhan Talvitien kiinteistöstä.