Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Yrjönkatu 29

Keskusta 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 313.5
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Toteuta nykyaikaiset toimitilat Helsingin vilkkaimmalle liikealueelle, uusiutuvaan toimistokiinteistöön keskelle Kamppia. Yrjönkatu 29 kokee täydellisen uudistuksen, ja tilojen vuokraaminen on aloitettu. Uudella vuokralaisella on mahdollisuus toteuttaa omannäköiset toimistotilat - pienen tehokkaan toimiston tai uniikin pääkonttorin. Kolmannessa kerroksssa vuokrattavissa 313,5 m2 kokoinen toimistotila. Ohessa havainnollistavia kuvia.

Kohteessa hyödynnetään uusinta taloteknologiaa; optimaalisia valaistus-, turvallisuus-, ja sisäilmaolosuhteita sekä langattomasti ja toimivia verkkoyhteyksiä. Kussakin kerroksessa on muunneltava pohjaratkaisu ja keskimäärin 26 työpisteen tilat. Tiloissa suositaan
lasiseinäratkaisuja, mikä tuo tiloihin avaruutta ja valoisuutta.

Forum-korttelista löytyy yrityksille kattava ja laadukas valikoima lounasravintoloita, hyvinvointipalveluita, vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja, työmatkapyöräilyn mahdollistavat suihku- ja sosiaalitilat sekä valvottu pyöräparkki. Vuokralaisten käytössä olevaan Forum P -pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta, ja läheltä löytyy myös muita pysäköintitiloja.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka F.

Loistavat julkiset liikenneyhteydet. Korttelin alla risteilevää tunneliverkostoa pitkin pääsy helposti päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin. Viereisellä kadulla liikennöi useat raitiovaunulinjat.

Lisätietoa