‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi
Uudistettu toimitila pasilassa

Maistraatinportti 1, uudistetut toimistotilat Pasilassa.


Esittely Maistraatinportti 1:

Pasilan liikekeskittymä saa uuden merkittävän lisän, kun CRE Premises esittelee uudistetun toimistokohteen, Maistraatinportti 1:n. Tämä täysin saneerattu ja modernisoitu kiinteistö tarjoaa vuokrattavaksi modernia ja valoisaa toimitilaa, täydellisen sijainnin Pasilan keskustassa sekä monipuolisia palveluita, jotka vastaavat yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Tilat ja Palvelut:

Maistraatinportti 1:stä löytyy tilaa pienistä toimistoista suurempiin kokonaisuuksiin, sillä vapaana on 420 neliömetristä aina 6000 neliömetriin asti. Yksi toimistokerros tarjoaa tilaa noin 1800 neliömetrin verran. Lisäksi kohteen Workery+ verkosto tarjoaa joustavia coworking-tiloja, jotka täydentävät perinteisiä toimitiloja.

Sijainti ja Saavutettavuus:

Kiinteistön sijainti on vertaansa vailla, lyhyen kävelymatkan päässä Pasilan juna-asemalta, mikä mahdollistaa helpon saavutettavuuden niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Moderni rakennus on suunniteltu valoisaksi ja inspiroivaksi, ja sen alkuperäiseen designiin kuuluvat lasikatot, valokuilut ja leikkisät ikkuna-aukot tuovat runsaasti luonnonvaloa tiloihin.

Monipuoliset Mahdollisuudet:

Maistraatinportti 1 tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yritysten tarpeisiin. Toimitilojen joukosta löytyy erikokoisia huoneita ja erilaisia ​​asetelmia, ja vuokrasopimukset ovat joustavia. Nopeat internetyhteydet sekä ilmastointi ovat itsestäänselvyyksiä.

Uudistetut Tilat ja Palvelut:

Toimitilat eivät ole ainoa valttikortti, sillä kiinteistöstä löytyy myös monipuolisia tiloja muun muassa kokoushuoneista koulutustiloihin ja varastoihin. Lisäksi kohteessa on panostettu työntekijöiden viihtyvyyteen tarjoamalla yhteiskäyttöiset keittiö- ja WC-tilat sekä mahdollisuuden rentoutua saunan tai kuntosaliin avulla.

Turvallisuus ja Ympäristöystävällisyys:

Turvallisuus on taattu 24/7 turvallisuusvalvonnan avulla, ja kiinteistö on rakennettu ympäristöystävällisesti. Uudistetut tilat tarjoavat paremman ergonomian ja akustiikan, tehokkaamman tilankäytön sekä ympäristöystävällisemmät ratkaisut, jotka ovat omiaan luomaan mukavamman ja inspiroivamman työympäristön.

Ota Yhteyttä:

Jos yrityksesi etsii modernia ja tehokasta toimitilaa Pasilan keskustasta, Maistraatinportti 1 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 020 7290 710 tai täytä yhteydenottolomake osoitteessa www.premises.fi/yhteystiedot.

Tutustu myös toiseen upeaan kohteemme Helsingin Salmisaaressa.


Alueelliset Hakusanat:

Pasilan toimitilat, Pasilan liiketilat, Pasilan vuokrattavat toimistotilat, Pasilan työtilat, Pasilan coworking-tilat, Pasilan yritystilat

Tärkeimmät Avainsanat:

Toimistotila Pasilassa, Liiketila vuokrattavana, Modernit toimitilat, Coworking-tilat, Pasilan keskustan toimitilat, Vuokrattavat tilat, Maistraatinportti 1, Premises, Pasilan liikekiinteistöt

tag