‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Kuntosalitiloiksi kelpaavien toimitilojen löytyminen saattaa olla haastavaa, sillä toimitilat vaativat usein suuren remontin ja tietyt vaativat ominaisuudet toimiakseen.

Monesti parhaiten liikuntatiloiksi sopivatkin entiset kuntosalikäytössä toimineet tilat tai rakenteilla olevat toimitilakohteet, joihin tilat voidaan rakentaa käyttäjälle sopiviksi.

Tällä hetkellä vapaita kuntosali- tai liikuntatiloiksi sopivia toimitilakohteita löytyy esimerkiksi Helsingin keskustasta, osoitteesta Simonkatu 9, Ruoholahdesta ja ydinkeskustasta Unioninkadulta sekä Salmisaaren liikuntakeskuksesta, osoitteessa Energiakatu 3, Espoon Perkkaasta, Perkkaantie 2, uudiskohteesta Kauppakeskus Hatsinasta sekä Lappeenrannasta osoitteesta Kauppakatu 40. Lisäksi monet Business Parkit ja Kauppakeskukset tahtovat tarjota asiakkailleen liikunta- ja hyvinvointipalveluita osana palvelukokonaisuutta. Ota yhteyttä niin etsitään toimivat liikuntatilat yrityksellesi.

Vapaat vuokrattavat kuntosali- ja liikuntatilat Helsingissä

 

Helsingin ydinkeskustasta, Unioninkatu 20-22 toimitilakiinteistöstä, vapautuu vuokrattavaksi monipuolista liikuntatilaa. Vuokrattavana kuntosalitilat ja esimerkiksi hierontatilat. Vapaata vuokrattavaa liikuntatilaa yhteensä noin 1200m2.

Vuokrattavat kuntosalitilat ydinkeskustassa

Vuokrattavana monipuoliset liikunta- ja kuntosalitilat Helsingin ydinkeskustasta

Keskustan paraatipaikalta, Simonkadulta, hotellikiinteistöstä vapautuu 1250m² kokoluokan liikuntatiloiksi sopivat tilat.

Vuokrattavat kuntosalitilat, Helsinki

Liikuntatilaa Helsingin keskustasta.

Salmisaaren liikuntakeskuksessa suuri 720m² kokoinen liikuntatila tarjoaa laadukkaat liikuntatilat erinomaisissa puitteissa.

Vuokrattavat liikuntatilat, Helsinki, Ruoholahti

Liikuntatilat erinomaisissa puitteissa Ruoholahdessa. Varma.

Muuntojoustavaa toimitilaa, joka sopii hyvin liikuntakäyttöön 2500m² Helsingin Herttoniemessä, Sahaajankadulla.

Vuokrattavaa liikuntatilaa Helsingin Herttoniemestä

Liikuntatilaksi sopivaa toimititilaa Helsingin Herttoniemestä

 

Vapaat vuokrattavat kuntosali- ja liikuntatilat Espoossa

Espoon Perkkaaseen valmistuu Leppävaaran Hatsina, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja uuden palveluratkaisun, joka palvelee sekä toimistotyöntekijöitä että liikepalveluyrityksiä. Leppävaaran Hatsinaan valmistuu toimistotilan lisäksi 38 000m² liikunta-, harraste- ja liiketiloja. Tässä ainutlaatuisessa konseptissa toimistokäyttäjät pääsevät nauttimaan keskuksen palveluista ja liike- ja harrastetiloille on valmis asiakaskunta. Vuokraa toimitilat liikuntakäyttöön ja pääset vaikuttamaan tilaan jo rakennusvaiheessa.

Vuokrattavia liikuntatiloja Espoossa

Liikunta- ja harrastetilaa Leppävaaran Hatsinassa. NCC.

Sinimäentie 6:ssa, Espoon Leppävaaran läheisyydessä vuokrattavissa hyväkuntoista monitoimitilaa, joka voidaan tarvittaessa muuttaa liikuntakäyttöön.

Liikuntatiloiksi räätälöitävää toimitilaa Espoossa

Liikuntatiloiksi räätälöitävää toimitilaa Espoossa

Vapaat vuokrattavat kuntosali- ja liikuntatilat muu Suomi

Lappeenrannan Kauppakeskus Galleriassa on valmis 231m² kokoinen liikuntatila, jossa on miehille ja naisille omat pukuhuoneet, säilytyskaapit sekä heti valmiit kiukaat omaavat saunat. Tiloihin on sisäänkäynti myös Kauppakeskuksen aukiolojen ulkopuolella. Erinomaiset liikuntatilat Lappeenrannan ydinkeskustasta, Sokos Hotelli Lappeen vierestä.

 

Vuokrattavat kuntosalitilat

Kuntosalitilat Kauppakeskus Galleriassa.

tag