‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Kuntosalitiloiksi kelpaavien toimitilojen löytyminen saattaa olla haastavaa, sillä toimitilat vaativat usein suuren remontin ja tietyt vaativat ominaisuudet toimiakseen.

Monesti parhaiten liikuntatiloiksi sopivatkin entiset kuntosalikäytössä toimineet tilat tai rakenteilla olevat toimitilakohteet, joihin tilat voidaan rakentaa käyttäjälle sopiviksi.

Ota yhteyttä niin etsitään toimivat liikuntatilat yrityksellesi.

Vapaat vuokrattavat kuntosali- ja liikuntatilat Helsingissä

 

Muuntojoustavaa toimitilaa, joka sopii hyvin liikuntakäyttöön 2500m² Helsingin Herttoniemessä, Sahaajankadulla.

Vuokrattavaa liikuntatilaa Helsingin Herttoniemestä

Liikuntatilaksi sopivaa toimititilaa Helsingin Herttoniemestä

 

Vapaat vuokrattavat kuntosali- ja liikuntatilat Espoossa

Espoon Perkkaaseen valmistuu Leppävaaran Hatsina, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja uuden palveluratkaisun, joka palvelee sekä toimistotyöntekijöitä että liikepalveluyrityksiä. Leppävaaran Hatsinaan valmistuu toimistotilan lisäksi 38 000m² liikunta-, harraste- ja liiketiloja. Tässä ainutlaatuisessa konseptissa toimistokäyttäjät pääsevät nauttimaan keskuksen palveluista ja liike- ja harrastetiloille on valmis asiakaskunta. Vuokraa toimitilat liikuntakäyttöön ja pääset vaikuttamaan tilaan jo rakennusvaiheessa.

Vuokrattavia liikuntatiloja Espoossa

Liikunta- ja harrastetilaa Leppävaaran Hatsinassa. NCC.

Sinimäentie 6:ssa, Espoon Leppävaaran läheisyydessä vuokrattavissa hyväkuntoista monitoimitilaa, joka voidaan tarvittaessa muuttaa liikuntakäyttöön.

Liikuntatiloiksi räätälöitävää toimitilaa Espoossa

Liikuntatiloiksi räätälöitävää toimitilaa Espoossa

Vapaat vuokrattavat kuntosali- ja liikuntatilat muu Suomi

Lappeenrannan Kauppakeskus Galleriassa on valmis 231m² kokoinen liikuntatila, jossa on miehille ja naisille omat pukuhuoneet, säilytyskaapit sekä heti valmiit kiukaat omaavat saunat. Tiloihin on sisäänkäynti myös Kauppakeskuksen aukiolojen ulkopuolella. Erinomaiset liikuntatilat Lappeenrannan ydinkeskustasta, Sokos Hotelli Lappeen vierestä.

 

Vuokrattavat kuntosalitilat

Kuntosalitilat Kauppakeskus Galleriassa.

Artikkeli luotu 2018, joten nykytilanne saattaa olla muuttunut.

tag