‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Etsitkö korkealaatuista toimistotilaa Helsingin keskustasta

Helsingin keskustasta löytyy useita upeita arvokiinteistöjä, jotka tarjoavat toinen toistaan elegantimpia toimistotiloja. Keskustan arvokiinteistöjen toimistotilat ovat arvokkaita, mutta osalle organisaatioista toimitilat ovat imagokysymys, josta ei tingitä. Hintaluokka keskustan arvokiinteistöjen toimistoissa on tilojen kunnosta ja sopimuksesta riippuen 30-50€ välillä.

Tällä hetkellä muutama erinomainen kiinteistö vaihtoehto on juuri menossa remonttiin, jolloin vuokralainen pääsee vaikuttamaan oman toimiston pintamateriaaleihin ja tilajakoon:

Helsingin Aleksanterinkatu 15B:n upeat remontoitavat toimistot ydinkeskustassa

Upeassa toimitilakiinteistössä Helsingin keskustassa on parhaillaan alkamassa saneeraus, jossa kiinteistön toimistotilat uudistetaan tyylikkäiksi, nykyaikaisiksi tiloiksi. Kiinteistön alkuperäisessä osassa, kerroksissa 1-5 on upeat korkeat toimistohuoneet ja kauniit kaari-ikkunat. Kerrokset 6-8 ovat laajennusosaa. Kerrokseen 7. on mahdollista toteuttaa ihana kattoterassi. Toimistotiloja on vuokrattavissa hyvin joustavasti 300-3000 m². Kerroksessa 6. kerrosala on 1300 m² ja kerroksissa 7-8. noin 850 m².

Tutustu esimerkki toimistoratkaisuihin ja pohjakuviin.

Erottajalla remontoitavaa toimistotilaa 600-6000 m²

Uniikki ja upeasti uusrenessanssin ja jugengin tyylipiirteet säilyttäen modernisoitava, vuokralaiselle kustomoitava toimistotila upeasta arvokohteesta Erottajalta. Kiinteistössä tehdään lähes täydellinen peruskorjaus, joka valmistuu keväällä 2021. Ylellisiä yksityiskohtia sisältävät, korkealaatuiset ja käyttäjälähtöiset toimistot soveltuvat erinomaisesti pääkonttoritiloiksi. Toimistotiloja tulee vuokrattavaksi yhteensä 5700 m² kerroksiin 2-6, kerrosala toimistoissa noin 1300 m².

Erottajan toimistotilojen pohjakuvia tai esimerkki tilajakoja

Artikkeli luotu maaliskuussa 2020, nykytilanne saattaa olla muuttunut.

tag