‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Tervetuloa uuteen logistiikkakeskukseen Vantaan Viinikkalassa – täällä laatu kohtaa sijainnin huipulla!

Etsitkö täydellistä logistiikkatilaa yrityksellesi? Uusi, moderni logistiikkakeskuksemme sijaitsee erinomaisella paikalla Kehä III:n varrella, lentokentän läheisyydessä tarjoten loistavan logistisen tukikohdan liiketoiminnallesi.


Monipuoliset tilat:

  • Vuokrattavana on 3676.5m² monipuolista tilaa, joka soveltuu ihanteellisesti logistiikkaan, näyttelytiloihin, toimistotiloihin ja varastotiloihin.
  • Hallissa on 178.8m² parvitila ja kaksi kätevää lastaustaskua.
  • Tilan vapaa korkeus on huikeat 9.4 metriä, tarjoten runsaasti joustavuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin.
  • Lattian kantavuus on vakuuttavat 5000kg/m², varmistaen turvallisen ja tehokkaan tilan käytön.Sijainti:

  • Kehä III:n varrella aivan lentokentän kupeessa.
  • Hyvät liikenne ja bussiyhteydet, sekä Aviapolis-asema vain 1.7 kilometrin päässä.

Palvelut:

  • Pysäköintipaikkoja saatavilla sekä piha-alueella että pysäköintilaitoksessa, mukautuen tarpeisiisi.
  • Lisätietoja saat numerosta 020 7290 710 tai vierailemalla kohteen yleisesittelyssä josta löydät myös yhteydenotto- ja hintatiedustelu lomakkeen. Toimitilahaullamme löydät myös lisää kiinnostavia kohteita.


Modernit tilamme vastaavat korkeimpiin laatuvaatimuksiin, ja sitoutumisemme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua näkyy kaikessa toiminnassamme. Huolehdimme siitä, että liiketoimintasi saa parhaan mahdollisen tuen nykyaikaisissa ja laadukkaissa tiloissamme.

Asiasanat: Logistiikkakeskus, näyttelytila, toimistotila, varastotila, vuokraus, Vantaan Viinikkala, Kehä III, lentokenttä, Aviapolis, pysäköinti, energiatehokas, yritystilat, Suomi, premises.fi.

Huom! Tällä hetkellä kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai tarkkaa energialuokkaa, mutta voit olla varma, että panostamme kestävään toimintaan ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Tule tutustumaan tiloihimme ja löydä täydellinen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Varaa esittelyaikasi jo tänään ja ota askel kohti tehokkaampaa liiketoimintaa Vantaan Viinikkalassa!

tag