‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Keilaniemi – Espoon Liike-elämän Sydän

Tervetuloa Keilaniemeen, Espoon dynaamiseen liike-elämän keskittymään, joka yhdistää modernin kaupunkielämän ja huippuluokan toimistotilat. Tämä alue on tunnettu innovaatioidensa ja yrityskulttuurinsa ansiosta sekä tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön niin startup-yrityksille kuin kansainvälisille konserneillekin. Keilaniemen toimistotilat tarjoavat paitsi edustavuutta ja tehokkuutta, myös erinomaisen sijainnin lähellä pääkaupunkiseudun ydintä. Tässä artikkelissa esittelemme kaksi merkittävää kohdetta – Keilasatama 5 ja Keilaniementie 1 – jotka edustavat Keilaniemen parhaimmistoa ja tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden sijoittua alueelle, joka on synonyymi menestykselle ja tulevaisuuden visioille.

Keilasatama 1 toimistorakennus Espoon parhaalla paikalla.

Keilasatama 5: Edustavaa Toimistotilaa Espoon Sydämessä

Keilasatama 5 -toimistokeskus tarjoaa vuokralaisilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikästä suunnittelua ja toiminnallisuutta. Vuonna 2001 valmistunut rakennus kutsuu sinut tutustumaan 693 m²:n tilaan, joka sijaitsee rakennuksen seitsemännessä kerroksessa. Tila tarjoaa korkealaatuista työskentely-ympäristöä ja upeat näkymät, jotka luovat inspiroivan taustan päivittäiselle työllesi.

Rakennuksen tekniset ratkaisut, kuten kaksinkertaiset lasijulkisivut ja automaattiset kaihtimet, varmistavat, että työskentelyolosuhteet ovat aina optimaaliset. Jäähdytysjärjestelmä pitää tilat miellyttävän viileinä läpi vuoden.

Keilasataman käyttäjäpalvelut ovat huippuluokkaa. Ne kattavat aula-, postitus- ja ravintolapalvelut sekä neuvottelukeskuksen, jossa on 20 huippumodernilla AV-laitteilla varustettua neuvotteluhuonetta. Lisäksi käytössäsi on edustustilat saunoineen.

Lisätietoja saat numerosta 020 7290 710 tai kohteen yleisesittelystä.

Moderni toimistotila keilaniemessä.

Moderni ja valoisa toimistotila Keilasatama 5:ssä, Espoo – Täydellinen ympäristö innovatiiviselle liiketoiminnalle

Moderni va valoisa toimistotila

Tyylikäs ja rento taukoalue Keilaniemen toimistokeskuksessa, joka on suunniteltu edistämään yhteistyötä ja työhyvinvointia.

Yhdistelmä Tyyliä ja Toiminnallisuutta

Keilasatama 5 erottuu kyvyllään yhdistää korkeatasoinen suunnittelu ja käytännöllisyys. Tilavat ja joustavat toimistoalueet mahdollistavat yrityksellesi räätälöidyn työtilan suunnittelun. Tämä ei ole vain toimistotila; se on paikka, jossa yrityksesi voi kasvaa ja menestyä.

Huippuluokan moderneja tiloja

Yksityisyyttä ja avoimuutta yhdistävä neuvottelutila Keilasatama 5:n toimistossa, joka tarjoaa sekä keskittymistä varten rauhallisia tiloja että avoimen toimistoalueen dynaamista vuorovaikutusta varten.

 

Keilaniementie 1: Modernia Toimistotilaa Legendaarisessa Tornissa

Espoon keilaniemen kaikkien tuntema maamerkki.

Keilaniementie 1:n maamerkki – moderni toimistorakennus Espoon sydämessä, tarjoaa yrityksille pääsyn huipputeknologian ja innovaation keskipisteeseen.

Keilaniementie 1:n torni, tunnettu nimellä ”Raaden hammas”, on yksi Suomen ikonisimmista toimistorakennuksista. Tässä 20-kerroksisessa rakennuksessa on tarjolla kaksi ainutlaatuista toimistotilaa, jotka sopivat erinomaisesti menestyvälle asiantuntijayritykselle.

Ensimmäinen tila kattaa 298.5 m² ja toinen 452.3 m², sijaiten rakennuksessa, joka on palvellut aiemmin Fortumin ja Nesteen pääkonttorina. Sijainti Keilaniemen sydämessä luo upeat puitteet liiketoiminnalle.

Saavutettavuus on erinomainen niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Keilaniemen metroasema ja Raide-Jokerin valmistuminen vuonna 2020 takaavat sujuvat yhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulle.

Lisätietoja saat numerosta 020 7290 710 tai kohteiden yleisesittelysivuilta: Keilaniementie 1, 298.5m2 ja Keilaniementie 1, 452,3m2.

Historia Kohtaa Nykyaikaisuuden

Keilaniementie 1 tarjoaa historiallista merkitystä ja nykyaikaisia mukavuuksia. Rakennus on palvellut suomalaisen liiketoiminnan keskuksena vuosikymmenten ajan ja tarjoaa nyt tilat uuden sukupolven liiketoiminnalle.

Upea aulatila Espoon parhaalla paikalla.

Avara ja tyylikäs aulatila Keilaniementie 1:ssä, tarjoten viihtyisän kohtaamispaikan ja vaikuttavan sisääntulon toimistorakennukseen.

Miksi Valita Keilaniemi?

Keilaniemi on tunnettu innovatiivisesta yritysympäristöstään ja erinomaisesta sijainnistaan, joka tarjoaa helpon pääsyn sekä Espoon että Helsingin keskustoihin. Valitsemalla Keilaniemen, valitset paitsi modernin ja toiminnallisen toimistotilan, myös sijainnin, joka kuvastaa yrityksesi innovatiivisuutta ja edistyneisyyttä.

Ota yhteyttä tänään ja anna CRE Premisesin auttaa sinua löytämään täydellisen toimistotilan juuri sinun yrityksellesi!

Kysyntä Keilaniemen alueen toimistotiloille on korkea, ja saatavuus muuttuu jatkuvasti. Varmistaaksesi, että yrityksesi pääsee nauttimaan näistä ainutlaatuisista tiloista, suosittelemme ottamaan välittömästi yhteyttä numeroon 020 7290 710 tai tarkistamaan uusimmat saatavuustiedot yleisesittelyistämme.

Tutustu myös CRE Premisesin turvallisen vuokrausprosessin blogikirjoitukseemme.

 

 

tag