‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Espoo, Suomi – Etsitkö toimistotiloja Espoossa, erityisesti Keilaniemen alueella? Swing House tarjoaa modernit ja monipuoliset työtilat, jotka ovat nyt saatavilla meidän välityksemme kautta. Tässä ainutlaatuisessa kohteessa yhdistyvät innovaatio, käytännöllisyys ja esteettisyys, mikä tekee siitä täydellisen valinnan nykyaikaiselle yritykselle.
Toimistotila Keilaniemi

Keilaniemi, Espoo: Koti Swing Houselle

Miestentie 7:ssä sijaitseva Swing House on enemmän kuin toimistorakennus; se on työympäristön tulevaisuus. Täällä tarjoamme seitsemän erilaista tilaa, joiden koot vaihtelevat 160m²:stä 900m²:iin, vastaamaan eri yritysten tarpeita. WELL-sertifiointi takaa, että jokainen yksityiskohta tukee työntekijöiden hyvinvointia.

”Toimistotilat Keilaniemi” – Yhdistä Tyyli ja Toimivuus

Swing Housen toimistotilat ovat muunneltavissa ja niissä on ainutlaatuinen design. Modernit tilat on varustettu kaikilla mukavuuksilla: aulapalvelusta kuntosaliin ja hyvinvointitiloihin, kaikki palvelut ovat käytettävissäsi.Sijainti ja Palvelut – Kaikki Mitä Tarvitset

Sijainti Keilaniemen sydämessä tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet, ollen vain muutaman askeleen päässä metroasemasta ja Raide-Jokerin pysäkiltä. Tämä tekee Swing Housesta ihanteellisen paikan yrityksille, jotka arvostavat helppoa saavutettavuutta.

Varaa Toimistotilasi Swing Housessa Tänään

Olitpa etsimässä ”toimistotilat Espoo” tai ”toimistotilat Keilaniemi”, Swing House on täydellinen ratkaisu. Ota yhteyttä lomakkeella, tai soita numeroon 020 7290 710 saadaksesi välittäjiltämme lisätietoja ja varataksesi tilasi nyt!

Uusi Mahdollisuus Keilaniemessä: Miestentie 9, Life Science Center Plus

Kun Swing Housen toimistotilat Keilaniemessä tarjoavat jo huippulaatuiset puitteet yrityksillesi, on hyvä tietää, että läheisyydessä sijaitsee myös Miestentie 9. Tämä kohde on parhaillaan ennakkomyynnissä ja se edustaa Life Science Centerin toista vaihetta, Life Science Center Plus -konseptia. Sijainti on strateginen: aivan TKK:n, VTT:n ja tulevan Aalto-yliopiston vieressä, mikä takaa yhteydet innovatiiviseen ja teknologian kärjessä olevaan yhteisöön.

Ennakkomarkkinoinnissa miestentie 9

Life Science Center Plus ei ole vain toimistorakennus; se on kokonaisuus, joka tarjoaa yrityksille kaiken tarvittavan liiketoiminnan tehostamiseen. Palveluihin kuuluvat huippunopeat tietoliikenneyhteydet, monipuoliset ravintola- ja cateringpalvelut, vastaanotto- ja aulapalvelut, kattavat toimistopalvelut sekä kokouskeskus auditorioineen ja edustustilat. Erikoispalvelut kuten mainostoimisto- ja kalustehankintapalvelut sekä henkilöstön viihtyvyyttä edistävät palvelut, kuten parturi-kampaamo ja pesulapalvelut, ovat myös saatavilla. Korkeatasoinen kuntokeskus viimeistelee paketin.

Tämä kohde on ihanteellinen yrityksille, jotka etsivät modernia ja kattavaa toimintaympäristöä Espoon keskeisellä alueella. Erinomaiset liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja lentokentälle tekevät siitä erityisen houkuttelevan. Lisäksi tulevaisuuden metrolinjauksen kulkiessa aivan kohteen vierestä, Life Science Center Plus on sijoitus, joka takaa näkyvyyttä ja saavutettavuutta pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja tästä kohteesta on saatavilla numerosta 020 7290 710, ja lisää mielenkiintoisia kiinteistöjä löydät toimitilahaullamme. Etsiessäsi kohteita vain Espoon alueelta, voit tarkistaa vapaat toimitilat espoo sivumme, tai tutustua toiseen Keilaniemen artikkeliimme. Huomioithan, että kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

tag