‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Vuokrattavat toimitilat Espoo

Toimitilahausta löydät erittäin laajan valikoiman toimistotiloja, varastoja, tuotantotiloja sekä liiketiloja Espoon alueelta.

CRE (Commercial Real Estate) Premises

Olemme suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Palvelumme on toimitilan etsijälle ilmainen.

Vapaat toimitilat Espoossa

Espoo tarjoaa laadukasta, pääkonttoritasoista toimistotilaa, kuin myös edullista toimistotilaa start-upeille, sekä monipuolisen valikoiman tuotanto- ja varastotiloja. Laajasta valikoimastamme löydät
lähes 500 vapaata toimitilaa Espoon alueelta.
Suosittuja alueita ovat esimerkiksi merellinen Keilaniemi ja Business Parkien täyttämä Leppävaara.

Toimistotilat Espoon merellisestä Keilaniemestä

Espoon suosituin alue pääkonttoreille on kenties Keilaniemi, jossa useita moderneja toimistorakennuksia upeilla merinäköaloilla. Erityisesti 150-200 m² toimistotilat ovat toisinaan kiven alla, ja tilojen etsintä kannattaakin aloittaa aikaisin, mikäli Keilaniemeen haluaa sijoittua.

Toimitilat Espoon Leppävaarasta

Leppävaarassa on useita Business Parkeja, jotka houkuttelevat yrityksiä monipuolisilla palveluvalikoimillaan. Business Parkejen palveluihin kuuluvat yleensä vuokrattavat neuvottelutilat, auditorion käyttöoikeus, aulapalvelut sekä lounasravintola. Toisinaan kaikki toimitilapalvelut kuuluvat hintaan ja toisinaan yritys voi valita vain tarvitsemansa palvelut.

Kustannustehokasta toimistoa Espoon Sinimäessä

Espoon Sinimäen ja Nihtisillan alueella on runsaasti edullista toimistotilaa. Perussiistit toimistotilat Turunväylän läheisyydestä ovat olleet mm. start-up yrityksien suosiossa saatavuutensa sekä kilpailukykyisten hintojensa ansiosta.

Monipuolinen valikoima varasto- ja tuotantotilaa

Espoosta löytyy vuokrattavia ja myytäviä hallitiloja erilaisiin tarpeisiin. Vapaana yli 1000 m² tiloja sekä pienempiä toimitiloja mm. toimivalla monitoimitila -konseptilla.

Pääkaupunkiseudun vuokrattavia toimitiloja

Uudenmaankatu 16-18, Helsinki

  • Tarjottavat tilat: Toimistotila
  • Pinta-ala yhteensä: 408.00 m2
  • Kerros: 2

Kohde-esittely

Kaupintie 3, Helsinki

  • Tarjottavat tilat: Toimistotila
  • Pinta-ala yhteensä: 5,000.00 m2
  • Kerros: 1-6

Kohde-esittely

Bertel Jungin aukio 1-9, Espoo

  • Tarjottavat tilat: Toimistotila
  • Pinta-ala yhteensä: 410.00 m2
  • Kerros: 5

Kohde-esittely

Uutta toimistoa Espoon Keilaniemeen

Uusi moderni toimistotalo Espoon Keilaniemeen

Huippumodernien toimistotilojen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2021. Upea sijainti Espoon Keilaniemessä.

Toimistotila business park espoo

Laadukasta toimistotilaa Business Parkista Espoon Leppävaarasta

Toimistotilat voidaan muokata yrityksen tarpeita vastaaviksi ja kiinteistöstä löytyy toimintaa tukevat toimitilapalvelut. Business Park koostuu viidestä talosta, joista ko. E-talo on valmistunut 2017. Runsaasti palveluita.

Espoo

Kaikki Espoon vapaat toimitilakohteet yhteydenotolla

Suurin osa vapaista toimitiloista löytyy omilta sivuiltamme, laajimman valikoiman toimitiloja saatte kuitenkin ottamalla yhteyttä. Kaikkia vuokrakohteita ei välttämättä saa markkinoida netissä. Välittäjä lähettää teille tarjouksen kaikista vapaista toimitiloista, haluamillanne kriitereillä. Tarjoukset ovat toimitilan etsijälle ilmaisia, eivätkä velvoita asiakasta mihinkään.

Espoon toimitilat tilatyypeittäin

Toimistotilat Espoo

Hallitilat Espoo

Liiketilat Espoo

Näyttelytilat Espoo

tag