‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Kasarmikatu 25 Kaartinkaupunki 00130 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
700 m2
Kerrokset
6
Kerros
4
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Arkkitehti Carl Armfeltin suunnittelema ja vuonna rakennettu 1890 asuintalo muutettiin toimistaloksi vuonna 1927. 1950-luvulla talo korjattiin Pohjolayhtiöiden pääkonttoriksi. Rakennus peruskorjattiin vuonna 1998 ympäristöministeriön käyttöön, ja se on ollut ministeriön käytössä tähän päivään asti.

Kasarmikatu 25 sijaitsee arvostetulla toimistoalueella Eteläesplanadin ja Kasarmintorin välissä Helsingin ydinkeskustassa. Esplanadin ja Tähtitorninmäen puistot, Kasarmintori ja meren läheisyys tekevät alueesta vehreän ja viihtyisän. Kauppatorin kuhinaan on vain kahden korttelin kävelymatka.

Nyt talo saneerataan täysin ja varustetaan modernilla tekniikalla. Huonekohtaisesti säädettävä lämmitys ja jäähdytys toteutetaan kaukokylmä ja kaukolämpöverkkoon liittyen. Kadun varrella olevaan tilaan rakennetaan korkeatasoinen ravintola, joka huolehtii myös koko talon kokouspalveluiden ja tilaisuuksien tarjoiluista. Laadukas lounastarjoilu tulee myös samalta palveluntarjoajalta. Uudistettu porttikäytävä johtaa kadulta avaralle, valoisalle, katetulle ja lämpimälle sisäpihalle, jota käytetään vastaanoton ja lobbyn lisäksi kiinteistön henkilökunnan lounas- ja kahvilatilana. Tämä piazzamainen tila
soveltuu hyvin myös suurten asiakastilaisuuksien tapahtumapaikaksi.

Talon alakerrassa on kokouskeskus, jossa on useita erikokoisia neuvotteluhuoneita ja noin 200 hengen konferenssisali.

Nykyaikaiset ja tehokkaat tilaratkaisut, avotilat sekä team-, lounge-, silent- ja yksilötilat ovat monipuolisesti toteutettavissa pohjaratkaisultaan harvinaisen ja julkisivuiltaan arvokkaan Kasarmikatu 25:n puitteissa.

Pintamateriaalit valitaan tarpeen tullen yhdessä käyttäjän kanssa aina niin, että ne soveltuvat parhaiten tilan käyttötarkoitukseen ja täyttävät hyvän huoneilman ja äänenvaimennuksen vaatimukset.

Toimistokerrokset 2 - 5 ovat pinta-alaltaan noin 700 m2 ja joustavasti jaettavissa kahteen, tarvittaessa jopa kolmeen osaan. Tiloista voidaan tehdä suurelta osin avointa tehokasta tilaa. Kerrokseen mahtuu tehokkaimmillaan 100 työpistettä. Tämä arvotalo on harvinaisuus lajissaan - se tarjoaa kauniit ja arvokkaat puitteet, jotka taipuvat nykyajan tehokkuusvaatimuksiin.

Ylin 6. kerros on viihtyisä, osin vinokattoinen ullakkokerros, jonka pinta-ala on noin 640 m2.

Lisätietoja ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
Liitteet

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag