‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Vuokrattavat toimitilat Vantaa

Toimitilahausta löydät erittäin laajan valikoiman toimistotiloja, varastoja, tuotantotiloja sekä liiketiloja Vantaan alueelta.

CRE (Commercial Real Estate) Premises

Olemme suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Palvelumme on toimitilan etsijälle ilmainen.

Vapaat toimitilat Vantaalla

Vantaa tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia toimitiloja kilpailukykyiseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löydät
lähes 400 vapaata toimitilaa Vantaan alueelta.
Suosittuja alueita ovat esimerkiksi erinomaisten yhteyksien varrella sijaitsevat Aviapolis ja Tikkurila, sekä varasto- ja tuotantotiloissa Varisto, Tuupakka ja Veromies. Chat-palvelumme auttaa tilojen etsinnässä pääasiassa arkisin kello 9-16 ja päivystyspuhelimemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Voimakkaasti kasvava Aviapolis

Erityisesti lentokentän välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Aviapolis, Veromies, Viinikkala ja Koivuhaka ovat erinomaisia sijainteja yrityksille, jotka käyttävät esimerkiksi lentorahtipalveluita, matkustavat työssään paljon tai järjestävät kansainvälisiä tapaamisia.

Toimitilat Vantaan Tikkurilasta

Tikkurilan suuralue koostuu useista kaupunginosista, joita ovat Hiekkaharju, Jokiniemi, Viertola, Kuninkaala, Simonkylä, Hakkila, Ruskeasanta, Koivuhaka ja Helsingin pitäjän kirkonkylä. Tikkurilan keskus toimii Vantaan kaupungin hallinnollisena keskuksena ja se sijaitsee hyvällä paikalla Lahdenväylän ja Tuusulanväylän välisellä alueella. Tikkurila kasvattaa suosiotaan yhä edelleen niin asuntojen kuin työpaikkojenkin suhteen. Tikkurilan alueella on syntymässä uusia työpaikkoja noin 2000 työntekijälle. Jokiniemeen kaavaillaan liike- ja toimistotilaa sekä hotellia ja Hakkilassa kehitetään Vantaan Akselin yritysaluetta. Hakkilasta onkin kasvamassa merkittävä logistiikan, teollisuuden ja kaupan keskus, kun Porttipuistoon Ikean ympärille on muodostunut erikoiskauppojen keskittymä. Koivuhaka taas on yksi seudun autokaupan keskuksista ja alueelta löytyy paljon teollisuus- ja varastotoimintaa, sekä tilaa vaativaa erikoistavaran kauppaa. (Lähde vantaa.fi/tikkurila)

Kustannustehokasta toimitilaa Vantaan Myyrmäestä

Kasvavia alueita Vantaalla on lisäksi esimerkiksi Myyrmäen alue, josta löytyy runsaasti toimisto- ja liiketilaa. Alueen hyvät kulkuyhteydet junalla sekä suuri kauppakeskus Myyrmanni palveluineen ovat kasvattaneet alueen suosiota viime vuosina. Myyrmäen suuralueeseen kuuluvat lisäksi Linnainen, Hämevaara, Hämeenkylä, Vapaala, Varisto, Kaivoksela, Martinlaakso, Vantaanlaakso, Askisto ja Petikko. Vantaankosken aseman ja lähiympäristön muuttamista korkealuokkaiseksi ja vetovoimaiseksi työpaikka-alueeksi tutkitaan parhaillaan. (Lähde vantaa.fi/myyrmäki)

Pääkaupunkiseudun vuokrattavia toimitiloja

Sörnäisten Rantatie 29, Helsinki

  • Tarjottavat tilat: Toimistotila
  • Pinta-ala yhteensä: 630.50 m2
  • Kerros: 6

Kohde-esittely

Perkkaantie 2, Espoo

  • Tarjottavat tilat: Toimistotila
  • Pinta-ala yhteensä: 3,329.00 m2
  • Kerros: 7-8

Kohde-esittely

Linnoitustie 4, Espoo

  • Tarjottavat tilat: Toimistotila
  • Pinta-ala yhteensä: 92.50 m2
  • Kerros: 3

Kohde-esittely

Toimitilaa Vantaan Aviapoliksessa

Uutta tyylikästä toimistotilaa Aviapoliksessa

Kävelymatkan päässä Vantaan Aviapoliksen juna-asemalta sijaitsee vastavalmistunut toimistotalo Robert.

Toimisto- ja varastotila

Kätevä tuotanto- ja toimistotilan kokonaisuus Tuupakassa

Siisti varastotilan ja toimiston kokonaisuus Tuupakassa, Vantaalla. Varastossa hyllymahdollisuus, lastauslaituri, nosto-ovet ja ajoluiska.

Aviapolis Vantaa

Kaikki vapaat toimitilakohteet yhteydenotolla

Suurin osa vapaista toimitiloista löytyy omilta sivuiltamme, laajimman valikoiman toimitiloja saatte kuitenkin ottamalla yhteyttä. Kaikkia vuokrakohteita ei välttämättä saa markkinoida netissä. Välittäjä lähettää teille tarjouksen kaikista vapaista toimitiloista, haluamillanne kriitereillä. Tarjoukset ovat toimitilan etsijälle ilmaisia, eivätkä velvoita asiakasta mihinkään.

Vantaan toimitilat tilatyypeittäin

Toimistotilat Vantaa

Tuotantotilat Vantaa

Liiketilat Vantaa

Varastotilat Vantaa

Näyttelytilat Vantaa

tag