‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Pursimiehenkatu 29-31 Punavuori 00150 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
605 m2
Kerrokset
6
Kerros
6
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Vuokrataan upea, uniikki toimistotila Merikorttelista Punavuoresta. Tila (3398 m2) kattaa koko 6. kerroksen, joka sisältää kauniita vinoja kattoikkunoita ja korkeaa, tyylikästä tilaa. Tilat remontoidaan tarpeiden mukaisiksi ja koko kerroksen tilasta mahdollista vuokrata myös pienempiä kokonaisuuksia, kuten 605 m2. Ohessa kuvia Merikorttelin tiloista.

Merikortteli on omaleimainen ja kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen toimintaympäristö, jossa on aitoa kaupunkilaishenkeä. Merikortteli on alun perin rakennettu lähinnä teollisuustuotantoa varten ja peruskorjattu korkeatasoisiksi toimisto-, studio- ja työtiloiksi, unohtamatta säilyttää teollista jylhyyttä. Merikortteli käsittää 28 000 m2 kuudessa maanpäällisessä kerroksessa. Kerrosten 18-metrinen leveys yhdistettynä suureen huonekorkeuteen tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet tilojen muokkaukseen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Merikorttelilla on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia sekä korttelin omassa parkkihallissa että läheisissä parkkihalleissa. Vieraskäyttöön sisäpihalla on kaksi mittarikäyttöistä pysäköintipaikkaa.

Lisätiedot: 020 7290 710. Lisää kohteita: www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag